Mijn laatste stagedag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daniëlle Jonker - WaarBenJij.nu Mijn laatste stagedag - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daniëlle Jonker - WaarBenJij.nu

Mijn laatste stagedag

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Daniëlle

29 Mei 2007 | Aruba, Oranjestad

Hey allemaal,

Nu komt echt het einde in zicht.
Bijna iedereen gaat deze week naar huis en zo zijn ook mijn laatste dagen geteld!
Gisteren was mijn laatste stage dag. Vond het echt niet leuk, maar geniet nu volop van mijn laatste vrije dagen op Aruba! Ik ga strakjes naar Oranjestad om nog wat laatste boodschapjes te doen. Vanmiddag ga ik heerlijk met een grote pot smeersel naar het strand genieten van mijn laatste zonuren ;) Wie weet word ik dan toch nog bruin ;)
Vanavond ga ik als afsluiter uiteten met mijn stagebegeleider en zijn vrouw.

De afgelopen week was ook weer erg gezellig. We hebben veel leuke dingen met elkaar gedaan. Zo hebben we weer vaak gezellig met elkaar gegeten en zijn we opnieuw bij de havana's geweest waar we een filmpje gingen kijken. Ook kon de paddock en de mambo jambo natuurlijk niet gemist worden deze zondag en heb ik vrijdagavond mijn best gedaan bij de salsa. Verder heb ik nog stagegelopen en heb ik uitgebreid geshopt in Oranjestad.
Zaterdagavond was het de laatste avond voor de mannen....jaja die moesten ook weer terug naar Nederland. We zijn bij moemba geweest, was erg gezellig. Heerlijk aan het strand liggen chillen op van die grote rode banken. Overal zagen we lichtflitsen van het onweer wat boven zee aanwezig was. Was echt een leuk gezicht! toen we 's nachts naar huis gingen begon het dan ook flink te plenzen en waren we net op tijd thuis. Eenmaal in bed hoorde ik dat getik van de regen op de tegels....dat was een tijd geleden! Heerlijk! Viel dan ook snel in slaap!
Zondag was het de laatste dag van de mannen. Ze moesten nog een aantal dingen regelen en er werden natuurlijk de laatste pastetsies(of hoe je het dan ook schijft)gegeten. 's Middags zijn we nog even naar het strand geweest bij de havana's, daar waren ze echt goede muziek aan het draaien en ik kreeg meteen zin in de zomerse avonden op het strand van Zandvoort!
's Avonds hebben we opnieuw gezellig met ze allen in de Pam Pam gegeten! Na het eten zijn we naar het vliegveld gereden om de mannen uit te zwaaien. Weer twee personen minder. De groep wordt steeds kleiner, maar gelukkig ben ik de volgende die weg gaat, want dat uitzwaaien iedere keer, is echt niks voor mij!

Dus nog een paar daaaaaagjes genieten en dan kom ik zelf ook weer terug in dat koude natte kikkerlandje. Zal wel weer even wennen worden! Ik ben benieuwd of alles in mijn koffer gaat passen! Maar goed, dat zal ik tegen die tijd wel zien!

kus,

Daan

ps. omdat veel mensen mij vragen wanneer ik nou precies land zijn hier de gegevens:
Aankomst datum: 1 juni 2007
vlucht: KL769
Aankomst tijd op Schiphol: 12.50

• 29 Mei 2007 - 14:02

Barbara:

He meissie, geniet nog even van je laatste daagjes daar! Mazzelaar, jij hebt al lekker vakantie nu, haha! Ik hoop je snel weer te zien als je terug bent! We hebben het er al met elkaar over gehad om snel gezel ergens te gaan eten! Dan kan je ons en wij jou helemaal bijpraten!

Veel liefs en een dikke kus voor jou,

Bar

• 29 Mei 2007 - 16:15

Chiel:

Nah, je komt van de regen in de drup, zal deze week nog rotweer zijn, dus geniet er van!!

Veel plezier nog laatste paar dagen!
    kus!

• 29 Mei 2007 - 17:38

Mandy:

heey meis!wat lek dat je al zo snel weer naar huis komt!geniet er nog maar even goed van daar!ben blij om je snel weer te zien! xxx mandy

• 29 Mei 2007 - 18:13

Jelle:

vrijdag: meestal droog met hier een daar een bui, 15gr.

Moet te doen zijn voor jou als doorgewinterd arubaantje ;-) Zaterdag welkoms-feestje?

Zie je snel! Jelle