Belangrijke gegevens - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daniëlle Jonker - WaarBenJij.nu Belangrijke gegevens - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Daniëlle Jonker - WaarBenJij.nu

Belangrijke gegevens

Door: Daniëlle

Blijf op de hoogte en volg Daniëlle

05 Februari 2007 | Aruba, Oranjestad

Boegoeroei 11Z
Noord
Aruba

Tijdverschil
Op dit moment is het tijdverschil 5 uur. Op Aruba is het nu 5 uur vroeger dan in Nederland. Als straks de zomertijd in gaat is het tijdsverschil 6 uur vroeger.

Telefoon
Ik kan niet smssen, maar ik kan ze wel ontvangen op mijn Nederlandse simkaart: 0650928119
Verder ben mobiel bereikbaar op (00297)7491811

Email: daniellejonker@gmail.com
Website foto’s: http://www.mijnalbum.nl/index.php?m=fto&a=1010

• 05 Februari 2007 - 10:20

Jet:

he meis! klinkt leuk allemaal op een paar tegenslagen na dan, dat komt vanzelf allemaal wel goed!
    alleen k zie geen foto's op die site...:-S
    hoop dat je eerste stagedag goed verloopt!
    liefs

• 05 Februari 2007 - 11:52

Marije:

Hej daan! Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen!:) en dat je je draai begint te vinden. Wel super gezellig dat je twee meiden hebt ontmoet die ook stage lopen. Het klinkt allemaal goed (op wat opstartprobleempjes na;))Nou veel succes en t komt goed. knuf marije

• 05 Februari 2007 - 12:43

Danique:

Hey daan,
    wat leuk zeg om al je verhalen hier te lezen!!! hopelijk krijg je een leuke tijd daar maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan!!! have fun! xx

• 05 Februari 2007 - 16:22

Astrid:

Ben zeer benieuwd naar je eerste stage dag! Gaat vast lukken! En maar 3 dagen werken?! Wow, is dat een tropenrooster ofzo :p! Btw, hier is 't koud... Hahah!
    Liefs en een dikke kus!

• 05 Februari 2007 - 21:20

Jelle:

Hey daantje,

Goed om te horen dat alles goed gaat daar!!! helaas horen de tegenslagen er ook bij, maar je weet het, van elke tegenslag wordt je alleen maar beter!

Veel plezier!